Yaygınyurt İlkokulu
Ağrı, Doğubayazıt, Yaygınyurt Köyü
.

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluklarını bilen, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Ulu Önder Atatürk´ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Sobalı

Şahsi araç ya da öğretmenlerin tuttuğu servis ile ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 120 km ,İlçe merkezine 25 km uzaklıktadır.

Yaygınyurt İlkokulu Yaygınyurt Köyü Doğubayazıt/Ağrı